FORMU DOLDURUN BİZ SİZİ ARAYALIM
FILL IN THE FORM, WE'LL CALL YOU
Formu doldurduktan sonra en az 24 saat içinde size geri dönüş sağlanacaktır. Return will be provided within 24 hours.
  • NC 1
  • Genel Arapça
  • İng Kampanya
  • Ürdün
  • Arapça Ekim
  • ing yeni üst
  • Arapça mütercim
  • Bayanlara özel ileri
  • özel ders
  • alteust

Haberler

Haberler

Islamic University of Europe (Avrupa İslam Üniversitesi) ile European Polytechnical University (Avrupa Politeknik Üniversitesi) Uzaktan Eğitim Programlarını organize eden Akdemistanbul, 8 Haziran 2015 Pazartesi akşamı 6.Dönem Mezuniyet törenini gerçekleştirdi. Program, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi Boğaziçi Salonu’nda yapıldı.

 

İslami İlimler Fakültesi’den 59, Arap Dili bölümünden 51 ve Psikoloji bölümünden 27 öğrencinin mezuniyet heyecanı yaşadığı geceye ilgi oldukça yoğundu. Öğrenci ailelerinin oldukça yoğun bir katılımda bulunmasıyla 800 kişilik salon hıncahınç doldu.

 

Programda öncelikle Akdemistanbul Eğitim Danışmanı Prof. Dr. Ahmet AĞIRAKÇA, selamlama konuşmasını gerçekleştirdi. Ardı sıra üç bölümün dereceye giren öğrencilerine plaket ve ödülleri takdim edildi.

 

İslami İlimler Fakültesi’nin dönem 1.si Zehranur ÖZMEN, dönem 2.si Şuheda ÜLSEN, dönem 3.sü ise Betül İŞLER oldu. Dereyeceye girenler plaket ve ödüllerini Prof. Dr. Ahmet AĞIRAKÇA’NIN elinden aldılar. Dönem 1.si Zehranur ÖZMEN, arkadaşları adına kısa bir konuşma gerçekleştirdi ve aldığı eğitimlere dair kısa değerlendirmelerini aktardı.

 

Arap Dili bölümünde dönem 1.si Şeyma DÜZEN, dönem 2.si Huda Belgasım YEĞİN, dönem 3.sü ise Fatma YILMAZ oldu. Dereyeceye girenler plaket ve ödüllerini Arapça Bölüm Başkanı Serdar ŞADOĞLU’nun elinden aldılar. Dönem 1.si Şeyma DÜZEN, bir kısmı Arapça bir kısmı da Türkçe olan teşekkür konuşmasıyla salona büyük bir renk kattı.

 

Psikoloji bölümünün dönem 1.si Züleyha Hacıoğlu İNCEGÜL, dönem 2.si Amine Hümeyra SIRAKAYA, dönem 3.sü ise Fatma EROĞLU oldu. Dereyeceye girenler plaket ve ödüllerini Yard. Doç. Dr. Mustafa OTRAR’ın elinden aldılar. Züleyha Hacıoğlu İNCEGÜL,  yaptığı konuşmada hocalarına ve kendisini destekleyen ailesine teşekkürlerini sundu.

 

Akdemistanbul Arapça eğitmenlerimizden İhsan Atıyye HAMMAD, mezuniyet duasını yaparken öğrencilerimize hayat boyu başarı ve mutluluklar diledi.

 

Ardından Akdemistanbul Uzaktan Eğitim Üniversite Programları’ndan mezun olan öğrencilerimizin, mezuniyetten sonra hangi iş alanlarında görev aldıklarına ve nerelerde çalışmalar gerçekleştirdiklerine dair kısa bir VTR izlendi.

 

Programda daha sonra diploma törenine geçildi. Her bir sınıfın kısa videosunun ardından öğrenciler sahneye çıkarak hocalarından diploma alıp fotoğraf çekildiler ve kep attılar. Psikoloji öğrencilerine Prof. Dr. Halil EKŞİ, Arap Dili öğrencilerine Serdar ŞADOĞLU ve Ahmet RUHBAN, İslami İlimler öğrencilerine ise Yard. Doç. Dr. Esra ŞAHYAR ve Dr. Şerafettin KALAY hocalarımız diplomalarını takdim ettiler.

 

Akdemistanbul olarak mezun olan ve hayata atılan bütün öğrencilerimize tüm yaşamları boyunca sağlık, başarı ve mutluluklar diliyoruz.

BİZ SİZİ ARAYALIM
S: Akdem Yayınları’ndan nasıl kitap siparişi...