FORMU DOLDURUN BİZ SİZİ ARAYALIM
FILL IN THE FORM, WE'LL CALL YOU
Formu doldurduktan sonra en az 24 saat içinde size geri dönüş sağlanacaktır. Return will be provided within 24 hours.
  • NC 1
  • Genel Arapça
  • İng Kampanya
  • Ürdün
  • Arapça Ekim
  • ing yeni üst
  • Arapça mütercim
  • Bayanlara özel ileri
  • özel ders
  • alteust

Haberler

Haberler

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Aksaray'da yapılan Arapça öğretmenleri hizmet içi eğitim programına Akdemistanbul olarak katılım gösterdik.

 

Türkiye'nin farklı illerinden 48 Arapça öğretmeninin katıldığı programda Arapça eğitimlerinin kalitesini artırmak amacıyla Arapça öğretmen tekniklerinin masaya yatırıldığı bir toplantı gerçekleştirildi. 

 

Akdemistanbul yönetici ve eğitmenlerinin de katılım gösterdiği toplantıda, öğretmenlerimizin karşılaştığı sorunlar ve Arapça derslerinde dikkate alınacak hususlar etraflıca ele alındı. Yabancı dil eğitimlerinde özellikle Arapça ekseninde oyun uygulamaları ve ders içi uygulamaların kapsamlıca işlendiği programda, öğrencilerin pratik öğrenim sürecinde karşılaştıkları problemlere de geniş yer ayrıldı. 

 

Akdemistanbul Arapça Bölüm Başkanımız Murat Serdar ŞADOĞLU, program çerçevesinde "Arapça Öğretim Metotları" başlıklı seminerinde, öğretmenlerin farklı sınıf koşullarında ders sunum sürecinde dikkat etmeleri gereken hususlara değindi; ardı sıra Akdemistanbul Kurs Koordinatörümüz Ahmad ALRUHBAN, "Arapça Dinleme Derslerinde Uygulama Metotları" konulu seminerini işledi. Programın son seminerinde "Arapça Öğretiminde Motivasyon" konusunu işleyen Akdemistanbul Genel Müdürümüz Dr.Muhammed AĞIRAKÇA, öğrencilerin sene boyunca yabancı dil ve özellikle de Arapça eğitimlerinde ilgilerini kaybetmemek noktasında yapılması gereken hususları kapsamlı bir şekilde masaya yatırdı. Seminerler, katılımcı öğretmenlerce ilgi ile takip edildi. 

 

Milli Eğitim Bakanlığı Aksaray Hizmet İçi Eğitim Merkezinden 31 Ağustos ve 1 Eylül 2015 tarihlerinde gerçekleştirilen program, öğretmenlerle gerçekleştirilen soru-cevap kısmının ardından sonra erdi. 

 

Akdemistanbul olarak ülkemizin her yerindeki Arapça eğitimlerine büyük bir önem veriyor, Arapça eğitim kalitesinin artırılmasına yönelik resmi ve sivil tüm çalışmaları desteklemeye devam ediyoruz. Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün başlattığı Arapça öğretiminde değişim ve dönüşüm hareketlerinin bir parçası olarak bu toplantının da büyük bir önem arz ettiğine inanıyor, Müdürlüğün bu konudaki güncel çalışmalarını ilgi ve beğeniyle takip ediyoruz. 

 

BİZ SİZİ ARAYALIM
S: Akdemistanbul’un markalarının internet adre...