FORMU DOLDURUN BİZ SİZİ ARAYALIM
FILL IN THE FORM, WE'LL CALL YOU
Formu doldurduktan sonra en az 24 saat içinde size geri dönüş sağlanacaktır. Return will be provided within 24 hours.
  • NC 1
  • Genel Arapça
  • İng Kampanya
  • Ürdün
  • Arapça Ekim
  • ing yeni üst
  • Arapça mütercim
  • Bayanlara özel ileri
  • özel ders
  • alteust

Haberler

Haberler

Akdemistanbul bünyesinde eğitim faaliyetlerini sürdüren ve merkezi farklı ülkelerde bulunan üniversite lisans programları için kayıtlarımız devam ediyor.

 

 

Merkezi Hollanda'nın Rotterdam şehrinde bulunan Avrupa İslam Üniversitesi ve Merkezi Bulgaristan'da bulunan Avrupa Politeknik Üniversitesi lisans programları için kayıtlarımız devam ediyor. 

 

 

 

Avrupa Politeknik Üniversitesi (EPU):

 

epu.jpg

 

Başkent Sofya’ya 20 km uzaklıktaki Pernik kentinde bulunan ve Mimarlık, Mühendislik, Toplum ve İnsanî Bilimler Fakültelerinde örgün eğitim programlarını sürdüren EPU, 2011’de bünyesinde kurulan Uzaktan Eğitim Birimi ile Psikoloji, ve Arap Dili ve Edebiyatı bölümlerine öğrenci kaydı almaya başlamıştır.

 

Uzaktan Eğitim Programlarının sınav dili İngilizce ve Arapçadır. Sadece bir sınav programı olan lisans bölümünde öğrencilere yetkili danışmanlık firması tarafından takviye eğitimleri içeren sınavlara hazırlayıcı program seçenekleri de sunulur. Uzaktan Eğitim Birimindeki bölümler Avrupa Birliği üniversite mevzuatı gereğince ECTS kredilendirme sistemine göre kredilendirilmiş olup mezuniyet için 240 kredi gerekmektedir. Öğrenciler yoğun bir sınav programı ile Hazırlık eğitiminden sonra 4 yıl süren bu sınav programını 3 yılda tamamlama imkânına sahiptirler.

 

Uzaktan Eğitim Programlarına Türkiye’den kayıt yaptıran öğrenciler, üniversitenin bir yıllık yabancı dil hazırlık programlarını yetkili firma olan Akdemistanbul aracılığı ile tamamlamaktadır. İngilizce ve Arapça hazırlık programlarını başarıyla bitiren öğrenciler Sosyal ve İnsanî Bilimler Fakültesi bünyesinde yer alan Psikoloji ve Arap Dili ve Edebiyatı bölümlerine kayıt yaptırabilirler. Bu programlardan Psikoloji’nin sınav dili İngilizce, Arap Dili ve Edebiyatı bölümünün sınav dili ise Arapçadır.

 
European Polytechnical University hakkında detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz. 
 
 
 
Avrupa İslam Üniversitesi (IUE):
 
iue.jpg
 
Islamic University of Europe bünyesinde uzaktan eğitim programları hâlihazırda Arapça ve Türkçe olarak devam etmektedir. Uzaktan eğitim programları kapsamında şu programlara kayıt yapılabilmektedir:

 

• İslami İlimler Yüksekokulu

 

• İslami İlimler Fakültesi

 

• Diller ve Medeniyetler Fakültesi Arap Dili Bölümü

 

      – Basın Yayın Arapçası Bölümü

 

      – Arapça Mütercimlik - Tercümanlık Bölümü

 

• İnsani Bilimler Fakültesi Psikoloji Bölümü

 

• İslam Araştırmaları Merkezi Lisans Üstü Programları

 

• Sosyal ve İnsani Bilimler Araştırma Merkezi Lisans Üstü Programları

 

Uzaktan Eğitim Programları: Arapça Hazırlık Programları

 

Üniversitenin hazırlık programı Arapça dil eğitimi üzerine kurulmuş olup sıfırdan başlayanlar için 6 kurdan oluşmaktadır. Hazırlık sınıfına kayıt yapan öğrenciler yıl içerisinde Arapça kurlardan her biri için bir defa sınava tabi tutulacaklardır. 

 

Hazırlık programı kur sınavlarında her kurda Arapça dilbilgisi, metin, pratik, yazı ve dinleme konularından sorular sorulmaktadır.

 

 

Uzaktan Eğitim Programları: İslami İlimler Yüksekokulu

 

Islamic University of Europe, ön lisans programını İslami İlimler Yüksekokulu bünyesinde uygulamaktadır.

 

İslami İlimler Yüksekokulu, hazırlık programı sonrasında 48 kredilik bir program olup henüz lise diplomasına sahip olmayan ve liseyi dışarıdan bitirmeye devam eden öğrenciler için açılmıştır. Hollanda Yüksek Öğretim Yasası doğrultusunda açılan bu program mezunları üniversite sınav yönetmeliğindeki şartları yerine getirmek kaydıyla (Dikey Geçiş Sınavı ile) lisans programlarına geçme imkânı bulmaktadır.

 

İki yıllık uzaktan eğitim programı süresince Yüksekokul öğrencileri sorumlu oldukları ders grubundan hazırlık sınıfında her kur için bir defa, ikinci seneki eğitimlerinde ise her ders için dönemde iki defa sınava tabi tutulmaktadırlar.

 

Mezunlara Hollanda’daki üniversite merkezinden “İslami İlimler Yüksekokulu Uzaktan Eğitim Diploması” verilmektedir. Türkiye’de denkliği olmayan 2 yıllık uzaktan eğitim programına başvurmak isteyen öğrenciler, üniversitenin Türkiye’de anlaşmalı kurumu olan Akdemistanbul Yurt Dışı Eğitim Danışmanlık Hizmetleri aracılığı ile yıl içerisinde herhangi bir zamanda kayıt yaptırabilirler.

 

Sınav programları ve öğrencilerin diğer özlük işlemleri söz konusu yetkili kurum tarafından sağlanmaktadır.

 

Islamic University of Europe hakkında detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz. 

 

 

 

 

Üniversitelerimizin eğitim programlarına ön kaydınızı gerçekleştirebilmek için tıklayınız.

BİZ SİZİ ARAYALIM
S: Akdem Sınav Merkezi’nde hangi sınavlar uygu...